Lajme nga Kelcyra

Raporti i Performancës 2021 për Qytetarin

Raporti i Performancës 2021 për Qytetarin Dokumenti bazohet në të dhënat e konsoliduara të Raporti të monitorimit të zbatimit të buxhetit për vitin 2021, miratuar në Këshillin Bashkiak. Ky dokument është prodhuar nga Bashkia Këlcyrë me asistencën e Projektit Bashki të Forta.   Kliko këtu për dokumentin e plotë

SONDAZH PËR PËRCAKTIMIN E PRIORITETEVE TË KOMUNITETIT

Te nderuar anëtarë të komunitetit të bashkisë Këlcyrë!  Këshilli i Bashkisë Këlcyrë, ka publikuar një sondazh online i cili jep informacion të përmbledhur për mënyrën si janë shpenzuar fondet publike në bashki gjatë vitit 2020 duke dhene mundesi tërheqjen e mendimit tuaj, të biznesit, shoqërisë civile dhe medias lidhur me prioritetet që keni për shërbimet / funksionet e ofruara nga Bashkia.

Vizita e ambasadorit zvicerian Z.Maitre ,ngjarje e rendesishme per qytetin e Kelcyres

Ne kuader te zbatimit te nje projekti financuar nga Skema Pilote Rajonale e Granteve te RDPA-se , bashkefinancuar nga qeverite e Zvicres dhe Austrise , bashkia jone tashme ka nje Qender Multifunksionale Kulturore !
Nje ambjent i cili ofron shume hapesira per cdo qytetar te Kelcyres. Ofrohen ambjente per femije , per te rinj, per persona te moshes se mesme , mosha e trete !
Ambjent qe synon te perfshije ne veprimtari te ndryshme njerez te moshave te ndryshme !
Ne si bashki u ndjeme te privilegjuar per pranine e ambasadorit !
E falenderojme Z.Maitre dhe Ambasaden Zviceriane per mbeshtetjen qe na kane dhene ne krijimin e ketij ambjenti !

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA