Me rastin e 5 – Majit, Ditës së Dëshmorëve,Bashkia Këlcyrë organizoj homazhe për nder të rënëve në luftën antifashiste nacionalclirimtare.Homazhet u zhvilluan dhe nga veteran si dhe nga familjet e Dëshmorve.!
Të pranishëm ishin:
#Kryetari i Bashkisë- z.Klemend Ndoni
#Kryetari i Partisë Socialiste z.Hodjan Selmani
#Kryetari i Veteranëve z.Bektash Jaupllari
si dhe “stafi i Bashkisë Këlcyrë” .Ju faleminderit.!

 

AlbaniaUSA