Vizita e ambasadorit zvicerian Z.Maitre ,ngjarje e rendesishme per qytetin e Kelcyres

Ne kuader te zbatimit te nje projekti financuar nga Skema Pilote Rajonale e Granteve te RDPA-se , bashkefinancuar nga qeverite e Zvicres dhe Austrise , bashkia jone tashme ka nje Qender Multifunksionale Kulturore !
Nje ambjent i cili ofron shume hapesira per cdo qytetar te Kelcyres. Ofrohen ambjente per femije , per te rinj, per persona te moshes se mesme , mosha e trete !
Ambjent qe synon te perfshije ne veprimtari te ndryshme njerez te moshave te ndryshme !
Ne si bashki u ndjeme te privilegjuar per pranine e ambasadorit !
E falenderojme Z.Maitre dhe Ambasaden Zviceriane per mbeshtetjen qe na kane dhene ne krijimin e ketij ambjenti !

AlbaniaUSA