Qendra Kulturore Multifunksionale Kelcyre
, tashme e rikonstruktuar mund te perdoret nga te gjithe
Nese deshironi te zhvilloni takime , aktivitete , sensibilizim per tema te ndryshme dyert e kesaj qendre jane te hapura
Jane te mirepritura te gjitha shkollat, institucionet, shoqata te ndryshme, OJF te bashkise Kelcyre dhe te njesive administrative varese te kesaj bashkie .

AlbaniaUSA